Selecteer een pagina

Groene energie workout individueel

Groene energie workout individueel:

Hoe ziet de workout dag eruit?

We beginnen om 10.00 uur. We maken een inventarisatie over jouw vraagstuk binnen het thema. Daarna trekken we de natuur in. Aan de hand van opdrachten diepen we jouw vraagstuk verder uit. Wat is de kern van je vraagstuk. Ik stimuleer je om naar je ‘probleem’ vanuit verschillende perspectieven te bekijken en antwoorden te vinden op je vragen. Tussen de middag lunchen we, daarna wandelen en praten weer verder. Rond 15.00 uur ronden we af. Of we verlengen de dag, als je dat wilt met een afsluitend hapje eten.

Ik werk in groepen rondom een bepaald thema. Het is wellicht spannend voor je om met anderen erbij je kwetsbaar op te stellen. Het resultaat van het werken met een groep binnen een bepaald thema is zo sterk. De verbinding die ontstaat, de back-up die vanuit de groep aanwezig is. Het zijn de extraatjes die je erbij krijgt!

Groene energie workout teams

Een dag of dagdeel aan het werk met een vooraf bepaald thema. Bijvoorbeeld visie, communicatie, samenwerken, vitaliteit of wat het team nodig heeft. Dit kan worden aangevuld met lunch, diner of beide.

Tijdens de workout maakt Bianca foto’s zodat een ieder aan het einde een beeldverslag heeft van de dag, het dagdeel.