Selecteer een pagina

Mevrouw….u zei twee jaar geleden, toen ik geen idee had welke vervolgopleiding ik zou gaan kiezen …jij moet iets gaan doen met kinderen daar ligt je kracht…..

Weet u nog dat ik daar erg om moest lachen…..everybody-is-a-genius-but-if-you-judge-a-fish-by-its-ability-to-climb-a-tree

Ik en kinderen dat leek mij niet zo een goede match, zachtjes uitgedrukt…

Weet u wat ik nu doe…..de opleiding helpende in de zorg…

En……Ik loop stage bij een kinderopvang….

Ik vind dat zo onwijs leuk!!!

Dank u wel dat u mij verder hebt laten kijken! Daar krijg ik een blos van op mijn wangen en voel mij intens VROLIJK! Gaaf als pubers/adolescenten kunnen zeggen wat ze voelen… Nieuwsgierig wat YOIN voor jouw puber/ adolescent kan betekenen….check de website www.yoin.eu of stuur mij een mail met daarin je telefoonnummer dan neem ik contact met jou op…..YOIN, omdat jij er toe doet!