Selecteer een pagina

Mevrouw….u zei¬†twee jaar geleden, toen ik geen idee had welke vervolgopleiding ik zou gaan kiezen¬†…jij moet iets gaan doen met kinderen daar ligt je kracht…..

Weet u nog dat ik daar erg om moest lachen…..everybody-is-a-genius-but-if-you-judge-a-fish-by-its-ability-to-climb-a-tree

Ik en kinderen dat leek mij niet zo een goede match, zachtjes uitgedrukt…

Weet u wat ik nu doe…..de opleiding helpende in de zorg…

En……Ik loop stage bij een kinderopvang….

Ik vind dat zo onwijs leuk!!!

Dank u wel dat u mij verder hebt laten kijken! Daar krijg ik een blos van op mijn wangen en voel mij intens VROLIJK! Gaaf als pubers/adolescenten kunnen zeggen wat ze voelen… Nieuwsgierig wat YOIN voor jouw puber/ adolescent kan betekenen….check de website www.yoin.eu of stuur mij een mail met daarin je telefoonnummer dan neem ik contact met jou op…..YOIN, omdat jij er toe doet!