Selecteer een pagina

Het onderwijs is een fantastisch omgeving om in te werken. Jarenlang heb ik dit met heel veel plezier gedaan. Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van leerlingen, samen met een team het beste uit het team en de leerlingen willen halen. De school zien bloeien!

Veel docenten zijn enthousiast over hun vak. Ik spreek ook docenten die het moeilijk hebben; een docent die geen pretlichtjes meer in zijn ogen heeft als hij over zijn vak praat. Bij wie in een gesprek ‘te hoge werkdruk’ en ‘teveel papierwerk’ terloops voorbij komen. Die zegt dat ‘het aan de methode ligt’. En, verontrustend, die het zo gehad heeft met zijn leerlingen dat hij bij voorbaat al geen hoge pet meer van ze op heeft. Leerlingen zijn nummers geworden. Hij had die houding vast nog niet toen hij besloot het onderwijs in te afrit2028gaan. Herken je jezelf hierin?

Een vraagstuk hebben binnen  het onderwijs, ergens tegen aanlopen binnen het onderwijs en daar mee aan de slag willen gaan. De docent die weer met plezier naar zijn werk gaat, weer kan genieten van het geweldige beroep van docent, of tot het inzicht komt  dat hij een ander pad moet bewandelen. Ben jij zo een docent? Ik wandel graag met je mee!

Ik neem je mee de natuur in om te zorgen dat je weer in beweging komt voor jezelf! Het wandelen helpt je hierbij om tot rust te komen, je gedachten te stroomlijnen en stappen richten de toekomst te zetten.

 

YOIN, omdat jij er toe doet!

Neem een kijkje op mijn website en stuur een mail naar info@yoin,.eu of bel voor een kennismakingsgesprek 0613238429

https://www.yoin.eu