Selecteer een pagina

werk-queeste

 

Hallo 35-plussers. Hoe gaat het met je? Heb je een leuke baan waarin je voldoende uitdaging en waardering vindt? Mooi!! Of ben je op een leeftijd gekomen waarin je weleens nadenkt over wat er nog meer is? Ken je dat gevoel dat je je werk op de automatische piloot doet? En dat doe je ook goed. Je loopt alleen steeds vaker rond met dat stemmetje in je hoofd met de vraag: Wat nog meer? Ga ik dit nog doen tot aan mijn pensioen of is er meer. Bij het denken aan ander werk zet je voor jezelf meteen beren op de weg. Dit is het enige dat ik kan, wie zit er te wachten op een 35-plusser, geen idee welke baan anders bij mij past, ik heb niet de kwaliteiten voor wat anders, als ik hier blijf weet ik in ieder geval wat ik heb, ik ben te druk om de tijd te nemen over wat ik nog meer leuk vind, in iets anders ben ik niet goed genoeg, ik ben bang voor verandering, als ik een andere baan neem hoe deal ik dan met de kinderen.
Hierdoor blijf je zitten waar je zit en dat is prima. Je wacht tot het juiste moment, en wat is dat dan? Je wacht totdat er iemand is die je een andere baan aanbiedt, je wacht met de verandering. Hoe lief ben je dan voor jezelf? Het is gemakkelijk om te blijven zitten, om weg te gaan bij het gevoel dat je iets anders wil. En diep van binnen weet je ook. Giet je werk niet in beton, het is niet voor de rest van je leven. Als je nu hetzelfde de wereld inkijkt als dat je begon met werken dan heb je 20 jaar van je leven gemist.
Jij bent veranderd, je bent niet meer dat groentje wat ooit vol enthousiasme begon met deze baan. Wat maakt dat je denkt dat dit het enigste is wat je kan? Waar houd je jezelf in tegen?
Hoe is het om ’s ochtends op te staan en met energie aan de dag te beginnen in plaats van te denken daar ga ik weer. Hoe zou het zijn als het stemmetje in je hoofd eindelijk eens z’n kop hield? Hoe zou het zijn om te genieten van je werk?
Het is tijd om de verandering in te zetten. Het oordeel over jezelf opzij te schuiven. Te gaan genieten van wie jij bent!
En ja het is een zoektocht, een ontdekkingsreis en hoe gaaf is dat! Hernieuwd inzicht in jezelf, je kwaliteiten in kaart gebracht, fysiek en mentaal in beweging komen met als resultaat:
• Geen stem meer in je hoofd
• Geen mitsen en maren
• Ander perspectief
• Kiezen vanuit je hart
• Energie
• Stappenplan naar een nieuwe baan

De werk-queeste is voor ambitieuze 35-plussers met een stem in het hoofd wat zegt ik wil iets anders maar wat. Voor 35-plussers die de regie over hun werk willen pakken!

 

Het is goed om te zien hoe dit proces mij van binnenuit heeft veranderd. Ik kan zien wat ik  moet aanpakken.
Dankzij Bianca weet ik waar ik heen wil, en wat ik moet doen om dat te bereiken. L.Gravendeel

Wil jij een groene energie workout?

Bel voor een kennismakingsgesprek 0613238429 of mail naar info@yoin.eu

Bel mij!