Selecteer een pagina

Hi ik ben Bianca,

Denker en doener in mogelijkheden, eeuwige optimist, natuurlijke stuiterbal.

In 2015 ben ik begonnen met mijn bedrijf YOIN, omdat jij er toe doet! In het Engels wordt het woord meedoen geschreven als ‘join’ ik heb er bewust voor gekozen om het met een Y te schrijven. We zijn allemaal anders, allemaal uniek, iedereen kan meedoen, het betekent voor mij dat iedereen altijd welkom is zonder dat je in een hokje wordt gestopt, omdat jij er toe doet!

Ik kies ervoor om te werken met groepen omdat ik geloof dat je met elkaar meer kunt bereiken door de verbinding die ontstaat. Mijn workouts  vinden altijd plaats in de natuur. In de natuur ben je even weg van je dagelijkse beslommeringen, het geeft zintuigelijke sensaties, helpt je om dingen in het juiste perspectief te plaatsen en de natuur trekt automatisch de aandacht zonder dat het jou moeite kost.

In de groene energie workout’s gaan we met krachtige stappen naar de kern zodat er beweging, creativiteit en vitaliteit ontstaat en jij een duurzame verandering kan inzetten voor jezelf.

Groen staat voor nieuw, bloei, natuur. In alles zit energie. Soms zit de energie verstopt en heeft het een andere stroming nodig om weer te kunnen schijnen.