WORKSHOPS

Escencia

Yoga, Mexicaanse hapjes en een stilte workshop……..In het kerkje van Akkrum. Deze ingrediënten samen vormen ESCENCIA.

Wat als we terugkeren naar onze kern….Gewoon jezelf zijn zonder oordeel, met elkaar, in verbinding…..zuiver in stilte

Hoe ziet de middag eruit?

Paulien neemt je mee in een heerlijke flow! We gaan op het ritme van de adem bewegen en je wordt op een hele natuurlijke en harmonieuze manier meegenomen van de ene yogahouding naar de andere. Er wordt zachtheid maar soms ook wat kracht gebruikt voor een totale ontspanning en een verhoogd bewustzijn.

Daarna volgen de heerlijke Mexicaanse hapjes zoals dat bereid en gegeten wordt in Mexico. Via traditionele receptuur maakt Arthuro bijzondere en smaakvolle hapjes.

Tot slot gaat Bianca met jullie in stilte in gesprek. Stilte is als ademhalen; geen mens kan zonder. En toch in deze tijd van social media en drukte vergeten we soms om even stil te staan en stil te zijn. In deze stilteworkshop gaan we in een groep op zoek naar stilte met elkaar. We gaan zitten in een kring en maken van tevoren afspraken over hoelang we stil zijn, hoe ver we van elkaar af zitten. We zijn allen toeschouwer en speler in deze stilte. De intensiteit die ontstaat wanneer je wel naar elkaar kijkt, maar niets zegt, is enorm. Deze stilte workshop laat je zien en ervaren wat de basis is van menselijk contact. Het is puur en zuiver….verwonder je over wat er gebeurt als we niks en toch alles tegen elkaar zeggen

Einde ±17.00 uur

Je bent zeker van je inschrijving als je voor 1 juli 40 euro p.p. hebt overgemaakt op bankrekeningnummer: NL48ABNA0603064604 t.n.v. YOIN  ovv ESCENCIA

YOIN, jouw talent, omdat jij er toe doet!

Workshop voor jongeren tussen de 14 en 20 jaar. De workshop “YOIN jouw talent” laat jongeren nadenken over vragen: Wat kan ik? Wat vind ik leuk? en Wat wil ik? Met prikkelende vragen gaat uw kind in een groep van ongeveer vier personen op een laagdrempelige manier een spel spelen waarin ze gaan kijken naar hoe ze hun toekomst wil vormgeven.
De workshop is geen beroepentest welke een beroep oplevert, het spel maakt ze duidelijk wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Op deze manier leren ze om bewust een richting te kiezen die bij hen past.

Na deze workshop kunnen jongeren de volgende zin aanvullen: Ik wil iets met……
Het beantwoorden van die vraag zal voor veel ouders een hele opluchting zijn!

YOIN, een themawandeling!

Als een wandelcoachsessie nog teveel voor je is kan je ook aansluiten bij een themawandeling. Deze themawandeling vindt eenmaal per maand plaats. Van 10.00 uur tot 11.30 uur

Vertrek vanaf Johannesweg 2, Castricum (parkeerplaats de Hoep)

  • 15 juni
  • 13 juli
  • 7 september

Wil je weten wat de thema’s zijn stuur dan een what’s app met daarin je naam en themawandeling naar 0613238429

Dan zorg ik ervoor dat je alle info krijgt!

 

 

YOIN, hier ben ik, omdat jij er toe doet!

Hoe zorg je ervoor dat, tijdens een presentatie, alle toeschouwers betrokken zijn? In deze workshop leer je de grondbeginselen van goed presenteren! Hoe sta je, wat doet je stem, wat doen je handen. Hoe zorg je ervoor dat je boodschap goed overkomt.

Wil jij een (wandel)coaching of Workshop?

Bel voor een kennismakingsgesprek 0613238429 of mail naar info@yoin.eu

Bel mij!